How much do you ‘really’ know about women and sex?

Shares

sex-issue

Men act like they’re experts on women and sex.  But let’s just admit it guys . . . after all these years, we’re still pretty much in the dark.  If you want to test your knowledge, go ahead.  Here’s a quiz from the authors of a new book called “Why Women Have Sex”.  See how well you do . . .

1.)  THE MOST COMMON REASON WOMEN HAVE SEX IS . . .
A.)  Because they’re in love
B.)  Because they want to feel emotionally connected to their partner
C.)  Because they want to please their partner
D.)  Because they want to please themselves

ANSWER:  D.  Women say that, most of the time, they have sex to please themselves.

2.)  A WOMAN IS MORE LIKELY TO BE SEXUALLY AROUSED IF . . .1104_sex-sizzle-retire_300x300
A.)  You take her for a quiet walk in the park
B.)  You draw her a bubble bath
C.)  You go for a run together
D.)  You feed her chocolate

ANSWER:  C.  Research shows that exercise jump-starts sexual arousal in women.

3.)  TRUE OR FALSE:  MOST MARRIED WOMEN WILL HAVE SEX WITH THEIR HUSBANDS BECAUSE THEY FEEL LIKE IT’S THEIR DUTY.

ANSWER: True.  84 percent of wives say they usually give it up when their husband wants sex.  But only 64 percent of husbands do.

4.)  MOST WOMEN PREFER TALL MEN.  WHICH OF THESE IS *NOT* ONE OF THE REASONS?
A.)  Tall men are better endowed
B.)  Tall men make more money
C.)  Tall men are healthier
D.)  Tall men are better protectors

ANSWER:  A.  Tall guys aren’t always better endowed, but studies HAVE shown they hold down better jobs, stay in better health, and generally enjoy a higher social status than short men.

5.)  TRUE OR FALSE:  WOMEN ARE MORE LIKELY TO MAKE THE OTHER PERSON JEALOUS ON PURPOSE.

ANSWER:  True.  31 percent of women admit they’ve done it, compared to 17 percent of men.

6.)  WHAT CAN A MAN’S NATURAL SCENT TELL A WOMAN?
A.)  That he’ll be a good lover
B.)  That he has good genes
C.)  That he has healthy sperm
D.)  None of the above

ANSWER:  B.  A man’s natural scent can tell a woman whether or not he’ll produce children with good genes.

7.)  FOR THE AVERAGE WOMAN, IT’S EASIEST TO CLIMAX . . .
A.)  With someone they’re in love with
B.)  With a “bad boy”
C.)  With a well-endowed man
D.)  By herself

ANSWER:  D.  Many women . . . for a variety of different reasons . . . have trouble climaxing during sex.

4513152.cms

8.)  WHAT PERCENTAGE OF WOMEN ADMIT THEY’VE USED SEX TO GET SOMETHING ELSE?
A.)  2 percent
B.)  9 percent
C.)  25 percent
D.)  46 percent

ANSWER:  B.  Nine percent of women say they’ve used sex to barter for things, including money, a nice dinner out, and even household chores.

9.)  TRUE OR FALSE:  MORE THAN HALF OF ALL WOMEN SAY THEY’VE TRIED TO STEAL ANOTHER WOMAN’S BOYFRIEND OR HUSBAND.

ANSWER:  True.  Researchers found that 53 percent of women admitted it . . . and 38 percent admit they didn’t even want a long-term relationship with the guy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Newsweek.com
Shares

You may also like...